Press

with stories

Flair

11 Belgische Instagramaccounts waar je online vintage deco kan scoren

Kringloop kopen is al een tijdje hot and happening, en gelukkig maar! Want zo draag je niet enkel je steentje bij aan het milieu, je kan ook op zoek gaan naar unieke deco om thuis mee te pronken. Van retro kopjes, over unieke kastjes tot vintage meubelstukken; hier zijn enkele Instagramaccounts waar je tweedehands deco kan scoren en je lust voor vintage tijdelijk kan sussen.

Bij Hutta vind je zowel online als in hun winkeltje in Kortrijk de leukste vintage vondsten. Delphine, de uitbaatster verkoopt met zorg deco-items met een verhaal en verwerkt die objecten ook in leuke video’s op Instagram. Volgen, dus!

 

Hutta_Project_SintDENIJS
Delphinevercauteren_HuttaObjectsWithstories

02

Feeling

November 2022

Als interieurarchitect kiest Delphine vercauteren al enkele jaren doelbewust voor tweedehands materialen, meubels en objecten. “Dat is niet alleen beter voor de planeet maar het geeft de woning ook  meer emotionele waarde. Aangezien alle objecten al een leven achter de rug hebben, dragen ze een verhaal in zich. Die ziel geeft hen een sterkere uitstraling.”….

Hutta_feeling
HuttaPress_Feeling2
Hutta_feelingWonen
Hutta_feelingWonen

03

Feeling Wonen

April 2022

Hutta was selected for the section “colorful glass objects”

Our gallery

Brocante Living

October 2023.

We Styled 4 rooms for the Special of Brocante Living.

H

what the press said

Naomi Ghyssaert

5/5

“Delphine, the owner carefully sells deco items with a story and also incorporates those objects into fun videos on Instagram. Be sure to follow!”